Întrebări Frecvente

Ai întrebări despre închirierea cabinei sau a unuia dintre decoruri?

Mai jos poți găsi răspunsul tău. Pentru mai multe detalii, ne poți contacta la vreau@amintirimagice.ro

Tot ce trebuie să faci este să pozezi și să te distrezi alături de cei dragi. De fotografii și amintiri ne ocupăm noi.

Un operator va fi mereu prezent, cu zâmbetul pe buze, pentru a opera cabina. Invitații tăi trebuie doar să își aleagă propsurile preferate și să zâmbească către cameră la numărătoarea afișată pe ecranul cabinei.

Dureaza câteva secunde ca fotografia să fie imprimată.

O să te bucure această veste. Nu avem limită de fotografii. Se pot face câte fotografii se doresc în timpul alocat cabinei.

Vrem ca fiecare dintre invitații care își fac fotografii la cabină să plece cu o amintire. Așa că dacă sunt 10 persoane într-o fotografie, toți vor primi o copie.

Da, fotografiile pot fi personalizate după cum îți dorești. Se pot adauga elemente de design, simboluri, forme, text și chiar și alte imagini.
Poți alege să ai o singură fotografie, sau un colaj de două, trei sau chiar patru. Trebuie însă să ții cont de spațiul disponibil. Cu cât sunt mai multe imagini pe un colaj, cu atât acestea vor fi mai mici.

Fotografiile se printează pe loc. Durează în jur de 12 secunde pentru ca o fotografie să fie printată. Pentru 10 copii, imprimanta le va printa cam în două minute.

Da, fotografiile se pot trimite și pe email. Trebuie să ții cont însă că acest lucru poate să dureze mai mult, pentru că introducem adresele de email manual. Viteza de upload a retelei de internet din locație poate influența timpul de așteptare. În general, trimitem a doua zi un transfer și un link către toate imaginile de la cabină, atât colajele, cât și fotografiile individuale. Veți avea cu siguranță la ce să vă uitați a doua zi.

Oferim fotografii la dimensiunea standard, 10x15cm, o dimensiune care se potrivește cu toate ramele standard de pe piață. 

Dar și 5 x 15 cm, format filmstrip.

Da, putem oferi și mărturii fotografice cu suport magnetic. Numărul acestora este discutat de la început și vor fi livrate în ultima oră de program pentru cabină.

Mărturiile noastre cu magnet sunt printate pe hârtie foto de calitate și atașate manual unui suport magnetic pe spatele fotografiei. În acest fel ne asigurăm că mărturia va avea o viață cât mai lungă.

De obicei se comandă câte o mărturie magnetică pe cuplu sau invitat. Odată ce sunt gata, le vom afișa în apropierea cabinei, de unde invitații pot să vină să le ia. Alternativ, puteți ruga pe cineva să meargă să le împartă personal invitațiilor.

Avem două dimensiuni disponibile pentru mărturiile cu suport magnetic. 10 x 15 cm, formatul standard de fotografie, sau 5 x 15 cm.

E suficient să ne trimiți un mesaj la vreau@amintirimagice.ro în care să precizezi data evenimentului, numărul de ore pentru care vrei să închiriezi cabina, tipul evenimentului (nuntă, botez, petrecere privată, corporate), numărul de invitați estimat. Nu uita să adaugi datele tale de contact. Te contactăm în 24h să povestim pe îndelete și să îți confirmăm dacă data dorită este disponibilă. Pentru a rezerva cabina foto pentru evenimentul tău este necesară plata unui avans de 20% din suma totală.

Pachetele pentru închirierea cabinei foto pleacă de la 249 de euro și ajung până la 587 de euro. Acestea sunt împărțite pe ore și toate includ printuri nelimitate, transportul *, montarea și demontarea cabinei foto, cel puțin un operator. Poți să afli mai multe despre pachetele pentru închirierea cabinei foto pe această pagină.

Mărturiile cu suport magnetic sunt disponibile contra cost. Poți să afli mai multe despre mărturiile cu magnet pe pagina pachete.

Stai fără grijă, dacă dorești poți să prelungești în seara evenimentului durata de închiriere a cabinei foto. O oră suplimentară costă 250 lei.

Da, este necesară plata unui avans de 20% pentru rezervarea cabinei pentru data dorită.

Plata pentru avans și închirierea cabinei se pot face cash sau prin virament bancar, în lei sau la cursul BNR din ziua în care se primește avansul.

Ce veste bună! Ne place când primim cereri pentru personalizări. Avem un pachet standard de 10 propsuri care pot fi speech bubbles, semne (forme), porecle. Acestea pot fi personalizate cu culorile si fonturile dorite, la o dimensiune standard tip A4. Pachetul de 10 propsuri costa 140 lei și aceste propsuri vă rămân ca amintire.

Pentru alte tipuri de recuzită (rame tip instagram, propsuri mai mari de A4 etc) prețurile variază în funcție de dimensiune și timpul de prelucrare.

Nu există limită. Toate pachetele noastre includ toată recuzita din dotare. De la pălării, la peruci, ochelari și măști, la ochelari crazy, speech bubbles și multe altele, le aducem pe toate pentru distracția voastră.

recuzita cabina foto sinaia

Oferim contra cost album foto/guestbook mărime A4, personalizat cu numele mirilor și data evenimentului.

Este realizat manual, în România, are coperțile din lemn și paginile interioare din hârtie neagră.

Avem trei tipuri de fundaluri din care poți alege pentru a personaliza experiența la cabina foto.

Fundalurile textile sunt de două feluri, cu paiete sau cu imprimeuri. Le veți putea alege de la început. Acestea sunt incluse gratuit în fiecare dintre pachete.

Al doilea tip de fundal este unul dintre cele mai impresionante: peretele cu flori de hârtie, realizat chiar de noi. Cu excepția pachetului de 6 ore, acesta se închiriază contra cost.

Al treilea tip de fundal este șic și oferă posibilități infinite de personalizare. Peretele tip tabla scris cu cretă se poate personaliza pe fiecare eveniment, cu detalii personale sau semne, cuvinte și imagini. Acest fundal se închiriază contra cost, separat de pachetul pentru cabină.

Închirierea peretelui cu flori de hârtie costă 450 lei pe zi și poate fi achiziționat fără cabina foto. 

Transportul și montarea peretelui nu sunt incluse în preț la închirierea separat de cabină. Decorul este ridicat de la sediul nostru din București.

Este necesar un avans de 50% din suma totală pentru rezervarea peretului. Suma rămasă se plătește la momentul ridicării.

La prețul de închiriere se adaugă și o garanție de 50%, care va fi returnată la predarea decorului.

Peretele personalizat cu cretă este un fundal unic, jucăuș și care se pretează foarte bine la personalizări. Puteți alege un design creat de noi, sau puteți să vă lăsați imaginația să se joace și să ne trimiteți propriul model.

Peretele este desenat manual.

Prețul de închiriere pentru peretele personalizat cu cretă este de 625 lei.

Transportul și montarea peretelui nu sunt incluse în preț la închirierea separat de cabină. Decorul este ridicat de la sediul nostru din București.

Este necesar un avans de 50% din suma totală pentru rezervarea peretului. Suma rămasă se plătește la momentul ridicării.

La prețul de închiriere se adaugă și o garanție de 50%, care va fi returnată la predarea decorului.

Perete personalizat cu creta, fundal cabina foto Sinaia si candy bar

Da, putem crea un fundal personalizat, contra cost. Costul acestuia variază în funcție de complexitatea proiectului și timpul pe care îl avem la dispoziție până la eveniment.

Nu se sfârșește lumea, stai liniștit.

Pentru evenimentele anulate, care se anunță cu cel puțin 6 luni înainte, vă returnăm avansul de 20% în întregime, în termen de 30 de zile de la anunțul în scris.

Pentru evenimentele anulate, care se anunță mai târziu de 6 luni, avansul de 20% nu se returnează.

Dacă reprogramați pentru o altă zi, avansul rămâne valabil doar dacă cabina nu este deja închiriată pentru data respectivă.