AMINTIRI MAGICE

 

Petrecerea ta are nevoie de un fundal WOW!

 

Avem mai multe tipuri de fundaluri din care poți alege pentru a personaliza experiența la cabina foto.

Fundaluri Textile

Fundalurile textile sunt de două feluri, cu paiete sau cu imprimeuri. Le veți putea alege de la început. Acestea sunt incluse gratuit în fiecare dintre pachete.

Luna & Stelele

Luna și stelele sunt magice oricum le-ai privi. Dar ce-ar fi dacă ai aduce această magie la nunta, botezul sau petrecerea de Crăciun a companiei tale? Inspiră-ți invitații cu acest decor special și invită-i la joacă. 

Cu excepția pachetului de 6 ore, acesta se închiriază contra cost, transportul și montarea peretelui necesitând mai multă atenție.

Prețul închirierii decorului cu luna și stele este 510 lei și poate fi închiriat fără cabina foto. Îl transportăm, montăm și demontam, tu trebuie doar să te bucuri de el. Aceste servicii sunt incluse în preț, cu excepția localităților la o distanță mai mare de 30 de km de Sinaia sau București. Caz în care se percepe o taxă de combustibil, pe km, în valoare de 1,4 lei.

Preț 510 lei

Este necesar un avans de 50% din suma totală pentru rezervarea decorului. Suma rămasă se plătește în locație, la momentul evenimentului.

Peretele cu flori de hârtie

Al doilea tip de fundal special este si unul dintre cele mai impresionante: peretele cu flori de hârtie, realizat chiar de noi. Cu excepția pachetului de 6 ore, acesta se închiriază contra cost, transportul și montarea peretelui necesitând mai multă atenție.

Prețul închirierii peretelui cu flori de hârtie (albe sau colorate) este 450 lei și poate fi închiriat fără cabina foto. Îl transportăm, montăm și demontam, tu trebuie doar să te bucuri de el. Aceste servicii sunt incluse în preț, cu excepția localităților la o distanță mai mare de 30 de km de Sinaia sau București. Caz în care se percepe o taxă de combustibil, pe km, în valoare de 1,4 lei.

Preț 450 lei

Este necesar un avans de 50% din suma totală pentru rezervarea peretului. Suma rămasă se plătește în locație, la momentul evenimentului.

 

Peretele personalizat cu cretă

Peretele personalizat cu cretă oferă posibilități infinite de personalizare. Peretele tip tabla scris cu cretă se poate personaliza pe fiecare eveniment, cu detalii personale sau semne, cuvinte și imagini. Acest fundal se închiriază contra cost, separat de pachetul pentru cabină.

Peretele personalizat cu cretă este un fundal unic, jucăuș și care se pretează foarte bine la personalizări. Puteți alege un design creat de noi, sau puteți să vă lăsați imaginația să se joace și să ne trimiteți propriul model.

Peretele este desenat manual.

Prețul de închiriere pentru peretele personalizat cu cretă este 625 lei.

La o distanță mai mare de 30 de km de Sinaia, se percepe o taxă de combustibil, pe km, în valoare de 1,4 lei.

Este necesar un avans de 50% din suma totală pentru rezervarea peretului. Suma rămasă se plătește în locație, la momentul evenimentului.625